Nordjylland

Ledige jobs i Nordjylland: Foldens hotel i Skagen – Jacobs bar i Skagen – Hotel Viking Sæby – Skallerup Seaside Resort – Mortens Kro i Aalborg – Hotel Nor i Fjerritslev – Ruths Hotel – Hotel Scheelsminde Aalborg – 


Foldens Hotel og Cafe – Sct.Laurentiivej 41 – 9990 Skagen – Telf. 98441166

Tjener På Foldens Hotel​

Som tjener på Foldens Hotel er din hovedopgave, at servicere gæster og altid at være der for gæsterne. Du skal sørge for at gæsterne føler sig godt tilpas om det er i vores cafe eller restaurant. At være tjener på Foldens Hotel er et spændene og udfordrende arbejde. Her er altid noget at gå i gang med og man kommer aldrig til at kede sig… Specielt ikke om sommeren. Vi har åbent hver dag fra klokken 12:00 til 22:00 og derfor vil arbejdstiderne (for det meste) også lægge inde for disse rammer.

Klik ind her og se hele job opslaget

 


Jakobs cafe & Bar –  Havnevej 4 – 9990 Skagen – Telf. 98441690

Din bedste sommer nogensinde!

Derfor skal du vælge et job hos Jakobs Café i Skagen:

Oplev en sommer i Skagen, hvor du både arbejder og slapper af sammen kolleger og venner! Hos Jakobs Café tilbyder vi ansættelse som tjener i sæsonen fra start/midt/sidst i juni til midt/sidst i august.

Læs mere om Jacobs cafe og jobbet her


Hotel Viking i Sæby søger KOK

Hotel Viking er mere end et hotel. Derfor er du også mere end en kok. Du ved at, når du kreerer lækre retter er du også med til at skabe minder for vores gæster, og at maden er en af de vigtigste oplevelser vi som branche kan skabe.

Du søger jobbet, fordi du er elsker at skille dig ud fra mængden på den positive måde. Du har altid ja-hatten på og ved, at et smil kommer tifold igen.

Hotel Viking – Vikingvej 2 – 9300 Sæby – Telf. 98461700

Læs hele job opslaget her


Hotel Scheelsminde – Scheelsmindevej 35 – 9200 Aalborg SV – Telf. 98183233

RESTAURANT   
-CHEF SØGES

På Scheelsminde er vi alle en del af familien. Vores ambitioner er store, og vi arbejder hårdt for hele tiden at give vores gæster en unik oplevelse med gastronomi på et højt og nytænkende plan. Vores ambition er at være det førende hotel i Jylland.

Som restaurantchef på Scheelsminde skal du sikre en effektiv, professionel og dynamisk ledelse af afdelingen, så vi sammen kan nå vores mål for gæstetilfredshed, medarbejdertilfredshed og økonomi. Du kommer til at være ansvarlig for at koordinere og lede den daglige drift med hjælp fra en overtjener.

Vi forventer, at du har kompetencer til at træffe alle de nødvendige beslutninger i afdelingen, som samtidig stemmer overens med vores værdier, generelle retningslinjer og medarbejderhåndbogen. Virksomhedens øvrige afdelingsledere og værtsparret på herregården kommer til at fungere som dine nærmeste sparringspartnere hvad angår operationel drift, ledelse og taktiske overvejelser.

Læs hele job opslaget her


Skallerup Seaside Resort – Nordre Klitvej 21 – 9800 Hjørring – Telf. 99248400

Vi er på udkig efter en kok, som er knivskarp i køkkenet og engageret i sit fag. Du vil få en travl og alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor du i samspil med dine kolleger kommer til at spille en vigtig rolle for vores gæster. Du kommer til at arbejde i et professionelt team bestående af kokke, tjenere og køkkenmedarbejdere, hvor vi vægter, at det er den samlede indsats, der gør forskellen. I Skallerup har vi desuden stort fokus på værtsskab og service, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det til tider går stærkt.

Læs hele job opslaget her


Tjener til Mortens Kro i Aalborg

Mortens kro søger tjener til at af Nordjyllands bedste job´s i restaurations branchen- For at kunne søge jobbet skal du være uddannet tjener med Dansk svendebrev. Fast vagtplan, gode kollegaer, pensions ordning og godt arbejdets miljø. Mortens kro er en af landsdelens mest kendte restauranter, vi byder på frokost og takeaway med prisbelønnet moderne smørrebrød og adskillige gange nomineret til årets frokost restaurant- Aften restaurant med lokal Nordjysk gastronomi og en af landsdelens største vinsamlinger, selskaber og arrangementer samt vores deluxe suiter med bla. privat dining. Et job med mulighed for stor fleksibitetet og alsidighed. Du skal være stabil, udadvent, smilende, imødekommende og gerne med engelsk sprog kundskaber.

Læs mere om Mortens Kro i Aalborg


Er du vores kommende restaurantchef på Hotel Nor-Badehotellet?

Hotel Nor søger en branchekendt restaurantchef, der i samarbejde med ledelsesteamet vil gå forrest med at drive og udvikle restaurantdelen på vores dejlige hotel. Vi ser gerne stillingen besat d. 1. marts 2022.

Hotel Nor er med sin helt unikke beliggenhed ved Slettestrand en perle uden sidestykke. Vi har gennem de seneste år renoveret hotellet totalt – udført med dyb respekt for ånden i den oprindelige 100 årige gamle rigmandsvilla og med respekt for den omgivende natur.

Klik her og se hele opslaget om dette spændende job


Som en del af det dedikerede tjenerteam på Ruths Hotel har du til opgave at skabe de bedste betingelser for at alle gæster får en femstjernet oplevelse. Vores anmelderroste gourmetrestaurant leverer et konsekvent højt niveau, både hvad angår gastronomi og service. I vores klassisk franske brasserie er tempoet højt med konstant fokus på at levere den kvalitetsoplevelse, som gæsterne forventer. I Ruths Brasserie er der fuldt hus alle weekender året rundt. I sommersæsonen er vores ikoniske terrasse desuden ekstraordinær travl.

Læs hele opslaget her


***